Нови повдигнати пешеходни пътеки вече има в града

Нови повдигнати пешеходни пътеки бяха поставени на някои от най-натоварените главни и по-малки улички. Тези мерки за превенция бяха взети заради увеличения трафик и завишените скорости по панагюрските улици. Дано да дадат нужния резултат, въпреки че някои наши съграждани преминават през новите пътни съоръжения, без да намалят чувствително скоростта – вероятно, за да покажат по още един начин своето „мъжество“ на пътя. Лошото обаче е, че от подобни „мъжествени“ постъпки с превишена скорост, всяка година по пътищата на страната загиват стотици хора.

 

Advertisements

2 responses to “Нови повдигнати пешеходни пътеки вече има в града

  1. Кой са тези улици че като гледам там кадето стана най страшното нито има маркировки нито легнали полицаи.Господа управляващи на община Панагюрище отворете си очите и погледнете какво става в този град .Точно на тази улица играят повече от 20деца за тях детска площадка няма и насъканите и безодговорни граждани продължават да си карат със бясна скорост.Докога ще се правим че не виждаме и ще се отнемат детски животи.Или първо трябва да ни се изкорени“ На мен няма да ми се случи“ .Но знайте едно че никой не е застрахован.Децата на град Панагюрище не са спирачки на джигитите по нашите улуци.

    Like

  2. По какъв начин господата „управляващи“ определиха „някои от най-натоварените главни и по-малки улички“ ??Много се радвам за инициативата, която са предприели, но както казват „хубава работа,ноо българска“, половинчата, недовършена… Като сте тръгнали да поставяте изкуствените неравности, поставете навсякъде. На ул. „П. Хаджисимеонов“ също трябва да бъде поставена,също така на тази улица няма и помен от пътната маркировка. Кой отговоря за поддръжката?Нали управляващи искат гражданите да подават сигнали…Или трябва да заснемаме и изпращаме снимки в медиите, за да се обърне внимание на проблема?

    Like

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.