„Уни Хоспитал“ с нов управител

Д-р Лучия Добрева и подгласничката й д-р Дияна Димитрова са освободени от длъжностите си като ръководство на панагюрската болница „Уни Хоспитал“. Това е станало миналия петък при проведеното заседание на Общото събрание на МБАЛ. В него са участвали четирима човека, включително кметът на общината, който бе оторизиран от ОбС на предходната сесия, каквато е процедурата. Освен кметът в заседанието са участвали още д-р Добрева, д-р Цветан Диманов и Йордан Пейчев от болница „Полимед“, София. Освобождаването, казват запознати, е ставало по предложение на д-р Диманов.

Странно е, че само четирима са участвали в заседанието, при условие че съдружниците са множество. Но това евентуално означава, че представителите на „Полимед“ държат основния пакет, коментират юристи.

По неофициални данни МБАЛ „Уни Хоспитал“ вече си има нов управител. Това е доц. Силви Кирилов, специалист уролог, работил в няколко софийски болници.

Междувременно ръководството на МБАЛ „Уни Хоспитал“ е подписало договор със НЗОК. На както за този факт, така и за предходните информация официална няма. Последното, което се чете на сайта на болницата е опровержението от 13 май т.г.

Advertisements

One response to “„Уни Хоспитал“ с нов управител

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.