„Асарел-Медет“ АД се включи в националната кампания „Великден за всеки“

И през тази година, „Асарел-Медет“ АД се включи в инициативата „Великден за всеки“ като дари средства на Български червен кръст. По този начин дружеството се присъедини към благородната кауза на кампанията за набиране на средства, с които да се закупят ваучери за храна, всеки от които на стойност 20 лв. С тях притежателите им ще могат да пазаруват в над 5000 магазина в цялата страна, включително и във веригите „БИЛЛА“, „ЛИДЪЛ“ и „КАУФЛАНД“.

Ваучерите ще се раздават по предварително уточнени поименни списъци, предоставени от Националния осигурителен институт. Те ще бъдат качени на сайта на националния омбудсман, на страницата на БЧК и разлепени в пощенските клонове по места.

Това е третото издание на националната кампания „Великден за всеки“, която се организира под патронажа на омбудсмана на Република България Мая Манолова. Инициативата традиционно е насочена към подпомагане на възрастните хора, които остават извън определения от правителството регламент за получаване на великденски надбавки.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.