Лекция за автоимунните заболявания ще бъде изнесена утре в Читалището

Лекция за автоимунните заболявания заболявания ще бъде изнесена от д-р Петър Найденов утре, 7 ноември“ от 18,00 часа в музикалната зала на Народно читалище „Виделина – 1865”.

Автоимунните заболявания въздействат върху много части на тялото. Най-често засегнатите органи и тъкани са стави, мускули, кожа, гастроинтестинален тракт, кръвоносни съдове, съединителна тъкан, жлези с вътрешна секреция.

Д-р П. Найденов ще сподели безценния си опит, като ще обърне специално внимание на болести като Псориазис, Болест на Хашимото, артритни и бъбречни заболявания.

Научете още как да поддържате здравето – своето и на децата си, без да употребявате вредни лекарства.

Входът е свободен.

Преди срещата д-р Найденов ще преглежда. За запазване на час и допълнителна информация може да се обърнете към: Теофана Кирова – 0888 763 108

За доктор Петър Найденов – той е водещ холистичен лекар с многогодишен опит, педиатър, организатор на първите курсове по класическа хомеопатия у нас, един от първите български хомеопати и преподаватели по хомеопатия, пионер на Хомеопатичната детокс терапия (ХДТ) в България, дългогодишен астролог, лектор, издател, а също така лидер и ментор на Европейската мрежа за здраве „Анхира” с над 10 000 човека от различни страни. С индивидуален подход към всеки доктор Петър Найденов помага на хиляди хора да бъдат по-здрави и да живеят по-добре.

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.