Възпитаниците на ЦПЛР представиха годишния си концерт

На 13 юни, в царствено украсената зала на Театър Дом-паметник, се състоя годишният концерт на възпитаниците на ЦПЛР-Панагюрище, озаглавен „С усмивка под дъгата“.

Младите дарования от класовете представиха пред публиката програма, разнообразна по стил и звучене. В концерта взеха участие: ВГ „Звънче“ с музикален ръководител Стефка Стефанова, школа „Поп и джаз Пеене“ с ръководител Нона Немигенчева, Пепа Филина и Величка Маслева, МС „Елинор“, МС „Бейби Елинор“ и ТС „Панагюрско съкровище “ с хореограф Елеонора Найденова, литературен клуб с ръководител-Петя Сеферинкина и клуб „Репортер“ с ръководител Мария Куртакова.

За втора поредна година директорът на ЦПЛР – Недялка Наплатанова – връчи почетни грамоти и символични подаръци на абитуриентите от Центъра. Тази година това са Мария Ралчева, Ваня Дошкова, Цветелина Шопова, Стоян Иванов, Лъчезар Ковачев и Стоил Узунов.

С годишния си концерт децата и младежите от ЦПЛР-Панагюрище се доказаха като едни завършени творци, които тепърва ще радват с изявите си на родната сцена.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.